Γιώργος Μιχαήλ

Λευκή Επανάσταση

Άρθρο του Γιώργου Μιχαήλ

Οι Έλληνες φοβούνται την «ακυβερνησία». Θέλουνε λένε να υπάρχει κάποιος να κυβερνά. Και τι κατάφεραν τις τελευταίες δεκαετίες οι κυβερνώντες ?  Τίποτα εκτός από διάλυση της Ελλάδας.

Από το 1980 ως σήμερα η μετριότητα και η μετριοπάθεια αποτελούν τις δυο κατάρες της πατρίδας μας. Χρόνο με το χρόνο εξελίχθηκαν σε δεύτερη φύση των Ελλήνων. Ωστόσο ούτε η μία ούτε η άλλη τούς ταιριάζει. Και φυσικά, υπαίτια γι αυτή την αλλαγή του χαρακτήρα μας είναι τα πολιτικά κόμματα όπως διαμορφώθηκαν κατά την μεταπολίτευση, διατηρώντας τα ίδια ακριβώς στοιχεία ως τώρα.

Η Ελλάδα χρειάζεται μια σεισμική δόνηση μεγατόνων για να συνέλθει. Ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ το οποίο μόνο μέσω της «Λευκής Επανάστασης» μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών πρέπει να χρησιμοποιήσει την δύναμη του «λευκού» στις επόμενες εκλογές. Ακόμα και εάν τα κόμματα με τη γνωστή κουτοπονηριά τους έχουν θεσπίσει νόμους οι οποίοι προσμετρούν το «λευκό» υπέρ του «πρώτου» κόμματος. Εάν η πλειοψηφία των πολιτών επιλέξει το «λευκό» θα προκαλέσει μια άνευ προηγουμένου αμηχανία στα κόμματα. Μπορεί ακόμα να τα οδηγήσει στη διάλυση, επιτρέποντας σε νέους υγιείς οργανισμούς να συμμετάσχουν στην πρώτη πραγματικά αληθινή εκλογική αναμέτρηση μετά το 1974. Μια εκλογική αναμέτρηση η οποία μπορεί να αναδείξει ένα νέο πολιτικό οργανισμό και έναν ηγέτη ο οποίος μπορεί να φροντίσει για την αποκατάσταση της παιδείας, την απελευθέρωση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, την μείωση της ανεργίας, τον εκσυγχρονισμό του φορολογικού συστήματος, την αναγέννηση των σωμάτων ασφαλείας, την επίλυση του μεταναστευτικού προβλήματος, την οικονομική ανεξαρτησία της Ελλάδας και την επαναφορά της κοινωνίας από τον θάνατο στη ζωή.

Εάν συνεχίσουμε να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στα υπάρχοντα κόμματα, η καταστολή του έθνους μας δεν θα μπορέσει να αποφευχθεί. Μόνο εάν προκληθεί ένα κοινό – συνολικό εθνικό αίσθημα αυτοσυντήρησης και αυταπάρνησης, οι απαραίτητες εσωτερικές μας δυνατότητες θα απελευθερωθούν, για να μας οδηγήσουν ξανά στο δρόμο της επαναφοράς. Η απαραίτητη ψυχική δύναμη για μια προσπάθεια σαν αυτή φωλιάζει μέσα στους απλούς ανθρώπους και είναι αυτοί οι οποίοι μπορούν να το μεταδώσουν απ’ άκρη σ’ άκρη μέσα στην Ελληνική επικράτεια.

Η «Λευκή Επανάσταση» πρέπει να αποτελέσει την σημαία όλων των Ελλήνων στην μάχη για την επιβίωσή τους.