Iσχύς εν τη ενώση

Άρθρο του Γιώργου Μιχαήλ

Πάλι ξεκίνησε το παραμύθι μεταξύ των κομμάτων ή παρατάξεων ή όπως τέλος πάντων λέγονται. Ακροδεξιοί, δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί και ούτω καθεξής.

Είναι ωστόσο της πάσης γνωστό ότι η Ελλάς αποτελεί υποχείριο των Αγγλοαμερικανών. Το τι προσπαθούν να χωρίσουν τα κόμματα είναι αέρας κοπανιστός. Το κράτος της Ελλάδας έχει παραχωρήσει τα πάντα σε Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία, Ιταλία και σε οποιονδήποτε άλλο διεκδικεί κάτι απο αυτό το ψευδοκράτος. Γιατί μετά το ψευδοκράτος των Τούρκων στην Κύπρο, το επόμενο στη σειρά είναι το Ελλαδικό κράτος.

Ακόμα και οι χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης οι οποίες μέχρι πρότινος το αναγνώριζαν, τα τελευταία χρόνια συμπεριφέρονται σαν τους Κινέζους. Όλοι αντιλαμβάνονται τι εννοώ. Και σαφώς δεν δύναται το κράτος αυτό να εκπροσωπεί τον Ελληνισμό και το έθνος των Ελλήνων στο σύνολό τους. Το θέμα είναι ότι επέρχονται πολύ σοβαρά γεγονότα παγκοσμίως. Και αυτή τη στιγμή οι συνέπειες για τους Έλληνες απανταχού της γης δεν είναι ευοίωνες.

Προσωπικά δεν μπορώ να συμβιβαστώ με την πραγματικότητα της εποχής μας. Αγγλοαμερικανοί να κοντρολάρουν τον πλανήτη με φόντο έναν πυρηνικό πόλεμο με την Ρωσσία ή την Κίνα. Ακόμα πιο εξωπραγματικό σαν γεγονός, φαντάζει μια πιθανή επικράτηση της Ρωσσίας στον πλανήτη. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή αλλά δυστυχώς στο Ελλαδικό κράτος οι εκάστοτε κυβερνήσεις και όλα τα κόμματα μπορούν να χαρακτηριστούν το λιγότερο κατώτερες και κατώτερα των περιστάσεων.

Εάν δεν αλλάξει κάτι πολύ σύντομα, η πιο πιθανή εξέλιξη φαίνεται να είναι ο πλήρης διασκορπισμός του Ελληνικού έθνους σε διάφορες χώρες του πλανήτη και στο βάθος ο απόλυτος χλευασμός απέναντι στον πυλώνα του ανθρώπινου πολιτισμού.

Τι μπορεί να γίνει για να αποφευχθεί η πλήρης καταστροφή.

Πρώτα απο όλα το Ελλαδικό κράτος πρέπει να διαφοροποιήσει το πολίτευμα και τη δομή του. Προεδρική Δημοκρατία απαιτείται άμεσα.

Να δωθεί η δυνατότητα σε Πρόεδρο της Δημοκρατίας με δυνατότητες και θέληση, υπέρ άνω κομμάτων, να αναλάβει τα ηνία. Έπειτα επιβάλλεται πλήρης αντιστροφή της εξωτερικής πολιτικής.

Στροφή προς την σχεδόν ουδέτερη Ευρώπη η οποία προσπαθεί να εκπροσωπηθεί απο την Γαλλία, και σταδιακή αποστασιοποίηση απο τους Αγγλοαμερικανούς και το ΝΑΤΟ. Και εάν κάποιοι σκέφτονται τη σύγκρουση με την Τουρκία, το πιο πιθανό είναι ότι θα συμβεί αν συνεχιστεί η σημερινή απεχθής και δουλοπρεπής πολιτική των Ελλαδιτών πολιτικών. Στο εσωτερικό επίσης πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα.

Δεν είναι αυτή εικόνα κράτους το οποίο υποτίθεται ότι αποτελεί συνέχεια του ενδοξότερου ανθρώπινου πολιτισμού. Όλοι έχουν κοινή λογική και γνωρίζουν τι πρέπει να γίνει για να μην αποτελέσουμε την τελευταία των Ελλήνων γενιά. Το θέμα είναι να το πάρουμε απόφαση και να επιτρέψουμε έστω την εκκίνηση αυτής της προσπάθειας. Την κατάλληλη στιγμή με τον κατάλληλο τρόπο.
Ισχύς εν τη Ενώση.
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος.