Ηνίοχος

Άρθρο του Γιώργου Μιχαήλ

Όποιος πολιτισμός βασίστηκε αποκλειστικά στο χρήμα και την οικονομία στο τέλος κατέρρευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.

Χρυσός και δύναμη χωρίς το μανδύα προστασίας των ακλόνητων αρχών της ανθρωπότητας, μπορεί να οδηγήσει τους λαούς σε πολύ σκοτεινές διαδρομές.

Η σημερινή εποχή είναι μια από αυτές τις εποχές κατά τις οποίες το μέλλον των λαών είναι περισσότερο αβέβαιο και μελανό από ποτέ. Λαοί οι οποίοι έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και έχουν ανακατευτεί μεταξύ τους σε μέγιστο βαθμό, προσπαθούν ακόμα να συνέλθουν από το ηλεκτροσόκ της παγκοσμιοποίησης.

Η αλήθεια είναι φυσικά πως δεν θα συνέλθουν ποτέ. Γιατί η ιστορία έχει αποδείξει πως σε αυτές τις περιπτώσεις η απληστία κυριεύει την ανθρώπινη ψυχή με τραγικά αποτελέσματα για όλους. Γιατί όταν η ανθρώπινη οντότητα ξεγυμνώνεται από την ασπίδα προστασίας των αρχών της θρησκείας της και του έθνους καταγωγής της, αποτελεί εύκολο θήραμα για τον οποιονδήποτε θέλει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της.

Και είναι σίγουρο πως όπως ένα πρωί ξυπνήσαμε και αντικρίσαμε γύρω μας μια αλλοιωμένη πατρίδα, της οποίας το πρόσωπο δεν αναγνωρίζουμε πλέον, έτσι ένα πρωί μπορεί να ξυπνήσουμε σε μια κυριολεκτικά κατακτημένη πατρίδα. Γιατί ας μην γελιόμαστε. Ας μην χώνουμε το κεφάλι μας στο χώμα όπως την στρουθοκάμηλο. Τα σημεία των καιρών είναι ξεκάθαρα. Και το κεφάλι μας πρέπει να στέκει ψηλά. Τα μάτια μας πρέπει να είναι ανοιχτά. Οι αισθήσεις μας πρέπει να είναι οξυμένες. Για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε και να εξηγήσουμε αυτά τα σημεία. Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Οι εχθρικοί γείτονές μας έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται πολύ πριν από εμάς. Ωστόσο, δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες με εμάς. Πρέπει όμως να ξυπνήσουμε. Η συνεχής βύθιση στη λήθη της παροχής κάποιων δεκάδων ευρώ ή κάποιων ευτελών υποσχέσεων, απλά μας υποβαθμίζει σε κάτι διαφορετικό από την πραγματική φύση μας.

Πολύ σύντομα τα κόμματα θα διαλυθούν από μόνα τους. Πολύ σύντομα η Λευκή Επανάσταση θα ξεσπάσει. Κάποιος σίγουρα θα ξεπροβάλλει από το πουθενά και με βροντερή φωνή θα διαδώσει παντού την έναρξη της Επανάστασης του Λευκού, αφυπνίζοντας και τον πλέον βαθιά κοιμώμενο πολίτη. Πολύ σύντομα η αυτοκάθαρση μέσω της απαξίωσης των σημερινών κομμάτων θα πραγματοποιηθεί. Γιατί εάν οι πολίτες της χώρας ανασύρουν από μέσα τους το θάρρος ώστε να επιλέξουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία το ΛΕΥΚΟ, τα σημερινά πολιτικά κόμματα δεν θα έχουν άλλη επιλογή εκτός από τη διάλυση. Και πολύ σύντομα νέες δυνάμεις θα αναδυθούν, ηγούμενες από νέους ανθρώπους, αντικαθιστώντας το υπάρχων κατεστημένο. Γιατί η Ελλάδα γεννά και αληθινούς πατριώτες. Η Ελλάδα γεννά και ευσυνείδητους ανθρώπους. Η Ελλάδα γεννά και δυνατούς μαχητές. Η Ελλάδα γεννά και πραγματικούς αγωνιστές !